Over technisch installatiebureau Gofilex | Vakmanschap in Badhoevedorp e.o.

Even voorstellen…..

Bert Thuijs is de eigenaar van technisch installatiebureau Gofilex. Al sinds zijn jeugd actief in het loodgietersbedrijf heeft hij, na 17 jaar dienstverband, het familiebedrijf overgenomen.

Historie Gofilex | Dolf sr. en Ingrid Thuijs

Dolf Thuijs sr. startte het installatiebedrijf in 1969 en heeft het samen met zijn vrouw Ingrid, en een team trouwe en vakbekwame medewerkers, 43 jaar geleid. Hij was de loodgieter en zij de ondernemer; een zeer goede combinatie.
In 2011 sprak Dolf sr op 61-jarige leeftijd de woorden “ik vind het mooi geweest” en droeg het stokje over aan zijn jongste zoon Bert. Maar van Dolf sr. zijn kennis wordt nog steeds gebruik gemaakt. Zoals Bert het omschrijft: “deze combinatie van jong en energiek en mijn vader’s jarenlange ervaring werkt prima in onze prachtige branche”.

Van wastafellekkage tot dakreparatie

Technisch installatiebedrijf Gofilex heeft al meer dan 45 jaar de kennis en kunde in huis om u van beneden tot boven – van de vloer tot aan het dak – van dienst te zijn.

Contact

Wij voeren alle installaties en reparaties onder dezelfde vlag uit; snel en betrouwbaar.  Bel of mail gerust voor meer informatie, een afspraak of een offerte.